onsdag 25 februari 2009

Kloklippning

Idag var det dags för ännu en vardaglig händelse; kloklippning och tasshårs-frisering(lite borstning blev det också..). Tänk om man var lika luden mellan tårna som de här små varelserna är.. *huh*

Först ut var Jessie, för när hon märker att kloklippnings attiraljerna plockas fram är hon först att försvinna. När man väl är igång är det inga konstigheter, utan hon är hur duktig som helst.

Uppkrupen i soffans hörn, var det dags för nästa; Agnes. Hon kommer travande av sig själv, förmodligen sugen på det levergodis som serveras efteråt. Hon ligger snart på rygg i mitt knä och ser snart ut att slumra till. (hur hon nu kan göra det med en matte som nynnar och sjunger för henne..)

Lilla Cilla som intet ont anande, ännu inte fått full koll på vår kloklippningsrutin, har hört att det vankas godis, så hon vill också väldigt gärna komma upp i soffan! Lite fundersam först när hon läggs på rygg, och något protest-pip, men snart låg också hon och blundade.

Maya fick jag gå och hämta. Hon hade lagt sig i en bädd och precis som sin mor försökte hon få mig på andra tankar. "Klia magen en stund vore väl mysigt - seeer du inte vad trött och SÖT jag är.."
Snart satt vi i soffan, och Maya är den som gör störst grej av det. Om man nu kan kalla sparkas och slicka på klotången för grej?

Underbart med hundar som är så enkla att ha och göra med! ♥

/A.

Inga kommentarer: