torsdag 5 maj 2011

Önskningar


Livet börjar återgå till att bli vardag igen.

Maya har börjat träna watertreadmill så vi kan få henne i form till agilitysäsongen startar. Vi har redan hunnit med en officiell hoppklass i Lindesberg där hon placerade sig 3a med 5 fel för en rivning. Annars gick hon klockrent och tyckte det var roligt! Hon hann t.o.m. skälla lite på sin långsamma matte :).


Jessie är nytrimmad för dagen inför helgens utställning. Egentligen är hon inte alls i full päls, men jag tänker ställa ut min vackra pomtant iallafall :).


Party, Cilla och Maya genomgår förvandlingen till nakenhund, som det ska vara när de haft valpar, även om det vore skönt att slippa alla pälstussar som just nu är överallt.


Agnes då? Jo hon mår bra hon med! Inte alls lika benägen att försöka hävda sig sen det blev tomt på valpar.


Om man tror att tikarna ska sakna sina små telningar när de flyttar så har man fel. Hur mycket de än leker och stojar med, och tvättar och pussar på de små, så verkar de rätt nöjda med att allt är som vanligt igen.

Ordningen återställd.



Det är vi människor som saknar. Saknar de där små charmiga valparna som stjäl ens hjärta från första stund, och lyser upp varenda sekund av ens vardag.

Men det går över iallafall lite grann. Lejonkullen har flyttat hem.





Och de verkar verkligen ha det bra, både Izzy och Moses, hos kärleksfulla omtänksamma människor. Precis som vi önskat.






Tänk att ett telefonsamtal kan lyfta en hel dag.

Inga kommentarer: